Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ciutadans reclama retirada de la pancarta "Llibertat presos polítics" a Reus, Cambrils, Móra la Nova i Cunit

La formació taronjaassegura que defensa la neutralitat política i la imparcialitat de les institucions públiques. A Barcelona, la Junta Electoral ha obligat a retirar la pancarta de l'Ajuntament.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La pancarta a l'Ajuntament de Cunit.

La pancarta a l'Ajuntament de Cunit.

Els Grups Municipals de Ciutadans (Cs) a Reus i Cunit han presentat un recurs a la Junta Electoral corresponent per demanar al govern local que retiri la pancarta 'Llibertat presos polítics' que penja de la façana de tots dos Ajuntaments.

El portaveu municipal de la formació taronja a Reus, Juan Carlos Sánchez, ha defensat que "el consistori ha de mostrar neutralitat ideològica" i "no pot utilitzar-se en benefici d'uns pocs" sinó com "l'espai on gestionar els recursos municipals per millorar la vida de tots els veïns".

Pancarta a l'Ajuntament de Reus.

Així mateix, ha explicat que el Grup Municipal portarà al Ple d'aquest divendres una moció en la qual sol·licita la retirada d'aquesta pancarta, així com la col·locació de les banderes espanyola, catalana i de Reus en la façana de l'Ajuntament, ja que "aquestes sí que són constitucionals i ens representen a tots".

Per la seva banda, la portaveu municipal de Cs a Cunit, Esther Otero ha titllat de "partidista" la utilització de l'Ajuntament de Cunit per part de la seva alcaldessa, Montserrat Carreras. I ha denunciat que "permetre aquest tipus de símbols en el municipi únicament fomenten la divisió, la confrontació entre veïns i la fractura social". En aquest sentit, ha posat com a exemple l'últim ple municipal en el qual "tota l'oposició es va veure obligada a abandonar el saló de plens davant les crítiques i els insults".

Finalment, tots dos portaveus han informat que la formació taronja ha sol·licitat també la retirada de la mateixa pancarta a Cambrils i Móra la Nova, i han assegurat des de Cs se seguirà treballant i defensant "la neutralitat política i la imparcialitat de les institucions públiques".

Temas

Comentarios

Lea También