Clauers i aquarel·les per viure la Festa Major de Reus

Som3D ha ideat diferents productes de fusta amb elements festius perquè els més petits coneguin el patrimoni local mentre es diverteixen

20 mayo 2018 15:27 | Actualizado a 20 mayo 2018 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els gegants Indis, els Vitxets o la Mulassa són alguns dels protagonistes del projecte que han arrencat des de Som3D. Aquest estudi de disseny i impressió 3D i tall i gravat en làser, situat al carrer del Vent, ha posat a la venda diferents productes de fusta com ara clauers, estoigs, llibretes o un joc d’aquarel·les amb els gegants com a grans protagonistes. 

Especialment innovador és l’últim cas, on els més petits podran pintar l’element escollit mentre es diverteixen i, de pas, aprenen el patrimoni local de la ciutat. En aquesta línia s’expressa el seu creador, Edgar Calabuig, que afegeix que el material utilitzat és fusta ecològica. Ell mateix també explica que «oferim la possibilitat de personalitzat els jocs o d’inserir els dibuixos en els productes que es vulgui». Això és possible gràcies a la tecnologia amb què treballen en aquest estudi que també treballen per esdeveniments i indústria.

 

Una vegada fet aquest primer llançament, la intenció dels seus creadors és anar ampliant la sèrie fins a poder completar tots els elements del seguici festiu de Reus. De moment, asseguren que l’inici de la proposta està sent molt positiva.

La passió que desperta la Festa Major entre els reusencs fa que la proposta de Som3D no sigui, ni de bon tros, l’única que hi ha a la ciutat. Més enllà de les característiques i populars figures de goma també s’han fet puzles amb elements festius, quaderns per pintar o tots els productes que ofereix la botiga de la Festa Major.

Comentarios
Multimedia Diari