Más de Reus

Comença a Reus el Vermusic més solidari, amb Formiga & Cigale

La recaptació anirà destinada a diversos projectes de la Lliga contra el Càncer

Diari de Tarragona

Whatsapp
Anna Amigó i Eva Genniaux són Formiga & Cigale, que avui actuen a Mas Calvó. FOTO: Cedida

Anna Amigó i Eva Genniaux són Formiga & Cigale, que avui actuen a Mas Calvó. FOTO: Cedida

La tercera edició del cicle Vermusic, una proposta musical de petit format i en espais singulars impulsada per Vermuts Miró amb el suport de l’Ajuntament de Reus, comença avui a les 21.00h amb l’actuació del duet Formiga & Cigale que tindrà lloc a Mas Calvó. 

En aquesta edició del Vermusic més solidari l’accés als concerts es farà comprant prèviament l’entrada a través de la plataforma www.entradium.com al preu de 5 euros. La recaptació anirà destinada a diversos projectes d’investigació de la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. 

En aquesta edició, el tango, el jazz, el flamenc, la música brasilera, la ‘chanson’ francesa o el folk demostraran en els diversos concerts programats del Vermusic la versatilitat de les cantants i de les seves propostes. 

Pel que fa a Formiga & Cigale, és un viatge musical que es passeja per la cruïlla de diferents estils de música, instruments, sons i llengües d’arreu. Amb els seus orígens a França i Catalunya, aquest duet nascut a Bèlgica està format per Anna Amigó, de l’Espluga de Francolí, i Eva Genniaux, dues intèrprets disposades a trencar estereotips. 

Després de l’actuació de Formiga & Cigale, el Vermusic continuarà dijous 16 de maig al Círcol de Reus amb Marcelo Mercadante Trío. El duet argentí Cuacci/Mercadante, convertit ara en trio amb la incorporació de la cantant Analía Carril, presentarà el disc Siempre en la trinchera. El Vermusic continuarà posteriorment amb la jove formació de jazz Line Up Quintet (Institut Vilaseca, divendres 21 de juny), que compta amb el guitarrista tarragoní Joan Fort; el sextet de flamenc mediterrani Agharta Flamenco (Estació Enològica, divendres 19 de juliol); el duet de flamenc i dansa Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach (Institut Pere Mata, divendres 27 de setembre) i la cantant de jazz Carola Ortiz Quartet (Cal Massó, divendres 25 d’octubre). 

El concert de cloenda tindrà lloc a l’escenari més emblemàtic de la capital del Baix Camp, al Teatre Fortuny, en un concert especial coorganitzat entre el propi Vermusic, l’Ajuntament de Reus i el Festival Accents, que oferirà l’estrena a les nostres comarques de La Tendresse, un projecte de la cantant Anna Roig amb una espectacular big band dirigida per Àlex Cassanyes, que ha adaptat gran clàssics de la cançó francesa de tots els temps. Les entrades es poden adquirir a www.teatrefortuny.cat.

Temas

  • musica
  • Diari de Reus
  • Cultura & Vida

Comentarios

Lea También