Más de Reus

Reus Política Municipal

Comença el debat polític sobre el nou Reglament de participació ciutadana a Reus

El document final sortirà a debat al ple municipal. Un total de 429 ciutadans han participat en la fase inicial

Redacció

Whatsapp
Un moment de l´acte que ha tingut lloc aquest dijous al vespre a la sala d´actes de l´antic hospital. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

Un moment de l´acte que ha tingut lloc aquest dijous al vespre a la sala d´actes de l´antic hospital. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

Els diferents partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Reus han exposat aquest dijous al vespre, a la sala d’actes de l’antic hospital, el seu posicionament en relació amb el nou Reglament de participació ciutadana.

La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència va convocar a la sessió informativa a totes les persones implicades en el procés participatiu per elaborar el nou document, en un acte obert al conjunt de la ciutadania. La fase d’elaboració del nou reglament va finalitzar el passat mes de desembre amb la presentació de l’informe final. El document, que inclou les reflexions i propostes ciutadanes, es va lliurar als grups municipals per tal que el poguessin analitzar.

La sessió d'aquest dijous obre la fase de debat polític per començar a redactar el nou Reglament de participació, i portar-lo a aprovació definitiva en sessió plenària municipal. Un total de 429 persones van participar en el procés ciutadà, dels quals 141 ho van fer de manera presencial i 288 mitjançant la resposta al qüestionari penjat al web de l’Ajuntament. L’informe final recull un total de 73 propostes.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También