Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comença el període de votacions dels pressupostos participatius

Diari de Tarragona

Whatsapp
La regidora de Participació, Montserrat Flores, ahir durant la presentació del procés participatiu. FOTO: cedida

La regidora de Participació, Montserrat Flores, ahir durant la presentació del procés participatiu. FOTO: cedida

Del 26 de febrer al 18 de març es porta a terme el procés de votació ciutadana per seleccionar els projectes que es podran fer realitat gràcies a la partida de 750.000 euros prevista en el programa d’inversions dels pressupostos participatius de Reus. Qualsevol persona que hagi fet 16 anys i empadronada a Reus pot votar fins a sis propostes de les 43 seleccionades, amb un màxim de quatre vots per a Grans Projectes i un màxim de dos vots per a Petits projectes. 

Els dissabtes 3 i 10 de març, de 10 a 12 hores, es farà un acte de presentació pública de totes les propostes finalistes a la sala d’actes de l’Antic Hospital de Sant Joan, on cada persona autora d’una proposta seleccionada i que ho desitgi, podrà presentar-la i demanar el vot.

Els 43 projectes finalistes es poden consultar a través del portal participa.reus.cat, així com en els espais físics informatius, i abasten àmbits tan variats com la via pública, l’enllumenat, els esports, el medi ambient, la salut, la cultura, els parcs i jardins o la ciutadania en general.

Millores urbanístiques

Entre les propostes presentades, predominen les actuacions de millora urbanística en diversos àmbits, com és l’arranjament de voreres i carrers, la millora de camins, l’actuació en parcs i espais verds, la millora de la il·luminació en determinats espais o l’adequació dels accessos a dues escoles. D’altres posen l’èmfasi en les actuacions per millorar la seguretat i facilitar la convivència, com per exemple la il·luminació de passos de vianants o el tancament de determinats parcs per evitar les molèsties durant la nit. D’altres proposen intervenció en equipaments com La Palma o l’Skatepark.

Temas

Comentarios

Lea También