Comença la millora de 2 carreteres que connecten Marçà amb la N-420

Les obres duraran quatre mesos i afavoriran la seguretat viària. Es donarà pas alternatiu mentre durin els treballs

19 mayo 2017 17:23 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat obres de millora a les carreteres T-300 i T-363 a Marçà (Priorat), per un import de 390.00 euros. Aquests treballs, que tindran una durada de quatre mesos, afavoriran la seguretat viària i la comoditat en la conducció. Consistiran en la renovació del ferm, la formació de cunetes i la col·locació de noves barreres de seguretat. Les dues carreteres on s’actua comuniquen Marçà amb l’N-420, la via que connecta cap a Falset i Gandesa.

L’actuació a la T-300 s’efectua en un tram de 0,8 quilòmetres. Comença al nord-oest del nucli urbà, poc després del pas del ferrocarril, i finalitza a la rotonda construïda amb motiu de les obres de la variant de Falset. A la T-363, l’actuació es farà en un tram de 0,9 quilòmetres, des de l’oest del nucli de Marçà, a la rotonda de la variant situada a prop del quilòmetre 1 fins a l’encreuament amb l’N-420.

En els dos casos les obres consisteixen en el reforçament del paviment esquerdat en el qual es realitzaran obres de sanejament, fressat, reposició i reforç de les capes existents. Així mateix, es millorarà el drenatge amb la formació de cunetes profundes i amb la construcció de cunetes formigonades trepitjables, que aportaran una major amplada per afavorir l’encreuament dels vehicles. En total, es formaran 2,4 quilòmetres de cunetes trepitjables.

Les barreres de seguretat existents es milloraran per adaptar-les a la nova normativa de suports i es col·locaran els trams necessaris de faldons de protecció per als motociclistes. Finalment, es milloraran la senyalització vertical i les marques viàries.

L’execució d’aquestes tasques comportarà afectacions al trànsit, que consistiran en l’ocupació d’un carril de la carretera, en funció de les necessitats de l’obra, de manera que es donarà pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure. L’horari previst dels treballs serà de dilluns a divendres, de 8.00 a 18.00 hores.

 

Comentarios
Multimedia Diari