Más de Reus

Reus Priorat

Comença la Festa Major de Cornudella de Montsant

La celebració durarà fins dilluns i els Xiquets de Reus hi faran una actuació castellera

REDACCIÓ

Whatsapp
Celebració de la Festa Major de Cornudella de l’any passat. FOTO: CEDIDA

Celebració de la Festa Major de Cornudella de l’any passat. FOTO: CEDIDA

Cornudella de Montsant es troba en plena Festa Major d’estiu. Avui s’acaben els preludis i a les deu de la nit, el músic reusenc Fito Luri, farà el pregó d’obertura de les festes. Després hi haurà el tradicional pilar de la colla castellera local Brivalls de Cornudella, un correfoc amb els Diables Voramar del Serrallo, per acabar, a mitjanit amb la Festa Jove amb DJ OGT i DJS BONK3ERS. La celebració continuarà demà amb matinades amb els Grallers de Cornudella bon matí.

A les cinc de la tarda de dissabte, hi haurà la trobada gegantera per continuar, a les 20 h amb el concert de Festa Major, enguany amb l’Orquestra Nova Blanes. De matinada, la festa seguirà amb el MAGDJ.

Diumenge començarà amb el Concurs de Bitlles. A les 12.45 hores serà el moment de la Missa Major i a les 13 hores, Gran vermutada popular. La jornada segueix a les 18 hores, Gran Diada Castellera amb l’actuació dels Xiquets de Reus, Xiquets de Vila-seca i Brivalls de Cornudella de Montsant. A les 22.30 hores, el grup de teatre de Cornudella de Montsant torna a escena.

Dilluns, 19 d’agost, darrera jornada de la Festa Major, hi haurà Parc Infantil i Trenet a l’envelat d’11 a 13 hores. Posteriorment, a les 13 hores, Festa de l’Escuma a la plaça de la Vila. De 17 a 19 hores, de nou Parc Infantil i Trenet a l’envelat. A les 21.30 hores, sopar de germanor a l’envelat, amb fideuada. Clourà la Festa Major les havaneres i el rom cremat amb el grup Balandra.

Temas

Comentarios

Lea También