Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comencen les obres de millora a la urbanització Blancafort de Reus

L’actuació preveu la millora de l’enjardinat de l’entrada a la urbanització, projecte valorat en 25.080 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge dels treballs en marxa a la urbanització Blancafort. FOTO: alba mariné

Imatge dels treballs en marxa a la urbanització Blancafort. FOTO: alba mariné

Les actuacions de millora a la nova entrada de la Urbanització Blancafort han començat aquesta setmana. De moment, l’empresa que executa les obres, Jardineria Bordera, ha començat les tasques de neteja i adequació per poder seguir amb l’enjardinament de la zona, que ha de millorar l’aspecte general de les dues illetes de nova creació i les zones ja existents però que s’han modificat amb la nova creació de la cruïlla.

El projecte de millora de la zona al voltant de la cruïlla contempla la sembra de gespa de tipus clima mediterrani, que implica un baix consum d’aigua. La resta de la zona a enjardinar es reforçarà amb plantes tipus Chamaerops humilis i arbrat tipus Quercus ilex. La base es completarà amb triturat del brancatge de l’esporga, que s’aprofita de les restes de poda de la ciutat de Reus.

L’actuació també inclourà la instal·lació del sistema de regatge, que es farà de nou, tot amb degoteig per optimitzar l’aigua de reg que s’utilitza. El projecte de millora està valorat en 25.080,37 euros amb l’IVA inclòs i el calendari d’execució és de dos mesos.

L’àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Reus contempla la cura dels espais verds de la ciutat amb criteris de paisatge, posant especial èmfasi en la sostenibilitat, la preservació del cicle de les espècies i l’estalvi de recursos hídrics i l’ús de productes sanitaris. El manteniment de parcs i jardins costa més d’1 milió d’euros l’any.

Temas

Comentarios

Lea También