Comencen les obres de millora d’abastament d’aigua al carrer Mare Molas de Reus

Tindran un cost de 46.800 euros i es preveu que durin dues setmanes

30 julio 2019 15:30 | Actualizado a 31 julio 2019 12:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’empresa municipal Aigües de Reus ha iniciat les obres al carrer Mare Moles, concretament al tram de la vía que va des de l’Avinguda Països Catalans fins al Carrer Sor Lluïs. Aquesta intervenció busca millorar les condicions de servei de la xarxa d’abastament, per això substituirà algunes canonades que presten un estat deficient o bé, que s’han degradat de l’ús i el pas del temps.

La remodelació té un cost total de 46.825 euros i es preveu que, si tot va bé, les obres tinguin una durada aproximada de dues setmanes. La totalitat d’aquest pressupost va a càrrec de l’empresa municipal d’aigua, tal com ha destacat l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer. «Com és habitual en les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, les obres que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que són finançades en la seva totalitat per l’empresa municipal d’aigües», ha assegurat el batlle reusenc.

Continuïtat de millores

Aquestes obres se sumen a la millora general que ja s’ha fet en aquest carrer al llarg dels darrers anys mitjançant la reposició d’altres trams de la xarxa d’abastament d’aigua.

Comentarios
Multimedia Diari