Más de Reus

Reus Urbanisme

Comencen les obres de millora d’abastament d’aigua al carrer Mare Molas de Reus

Tindran un cost de 46.800 euros i es preveu que durin dues setmanes

REDACCIÓ

Whatsapp
Obres a un tram del carrer Mare Moles FOTO: CEDIDA

Obres a un tram del carrer Mare Moles FOTO: CEDIDA

L’empresa municipal Aigües de Reus ha iniciat les obres al carrer Mare Moles, concretament al tram de la vía que va des de l’Avinguda Països Catalans fins al Carrer Sor Lluïs. Aquesta intervenció busca millorar les condicions de servei de la xarxa d’abastament, per això substituirà algunes canonades que presten un estat deficient o bé, que s’han degradat de l’ús i el pas del temps.

La remodelació té un cost total de 46.825 euros i es preveu que, si tot va bé, les obres tinguin una durada aproximada de dues setmanes. La totalitat d’aquest pressupost va a càrrec de l’empresa municipal d’aigua, tal com ha destacat l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer. «Com és habitual en les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, les obres que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que són finançades en la seva totalitat per l’empresa municipal d’aigües», ha assegurat el batlle reusenc.

Continuïtat de millores

Aquestes obres se sumen a la millora general que ja s’ha fet en aquest carrer al llarg dels darrers anys mitjançant la reposició d’altres trams de la xarxa d’abastament d’aigua.

Temas

  • Diari de Reus
  • Reus
  • Mare Molas

Comentarios

Lea También