Comencen les obres del nou accés alMercat del Camp

Els treballs, amb una inversió de gairebé 330.000 euros, s’allargaran uns quatre mesos

Diari de Tarragona

Whatsapp
Comencen les obres del nou accés alMercat del Camp

Comencen les obres del nou accés alMercat del Camp

Ha començat la construcció del nou accés al Mercat del Camp, on s’ubicarà una gran marquesina per dignificar i modernitzar l’entrada al complex de venda d’alimentació a l’engròs. Amb una inversió de gairebé 330.000 euros més IVA, les obres també permetran reorganitzar els circuits de mercaderies i de clients i adequar els espais destinats a aparcament.

El Mercat del Camp és el centre d’abastiment i distribució a gran escala de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona. Gestionat des del 2005 per l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis que també gestiona els mercats municipals i els ambulants.

L’arranjament de l’accés al recinte millorarà la imatge de l’espai amb la construcció d’una gran marquesina de més de 33 metres d’amplada, 10,5 metres de profunditat i una alçada de 5 metres. A sobre s’hi col·locarà un cartell de metacrilat i retroil·luminat amb LED amb les lletres «Mercat del Camp».

El termini d’execució de les obres és de quatre mesos i estaran llestes a l’estiu. Abans d’aixecar la marquesina, els treballs previs comportaran l’enderroc del mur i la sala de control d’accés al recinte del Mercat i el paviment de formigó.

Regulació viària

El projecte també preveu la pavimentació de l’accés i nova senyalització vertical a tot el recinte. A banda de millorar l’entrada, les obres també tenen com a objectiu una millor regulació viària a l’interior del complex, amb un circuit per a mercaderies i un altre per a clients. Les obres s’han adjudicat a dues empreses: d’una banda, l’obra civil a l’empresa Construcciones Asensio SL per 294.825,12 euros més IVA; de l’altra, les instal·lacions electròniques a l’empresa Construccions Jaén Vallés SL per un import de 34.698,77 euros més IVA.

Temas

Comentarios

Lea También