Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comín considera que caldrà un pla de reequilibri pressupostari per l'Hospital Sant Joan de Reus

El conseller de Salut assegura que els ciutadans 'no es veuran afectats en cap cas' a nivell assistencial

ACN

Whatsapp
Foto: ACN

Foto: ACN

El conseller de Salut, Antoni Comín, creu que caldrà un pla de reequilibri financer per l'Hospital Sant Joan de Reus, "com tots els hospitals que tenen una situació de dèficit", després que el centre fes públic un desequilibri pressupostari que ascendeix a 3 MEUR. "Això no vol dir que s'hagi d'intervenir aquest hospital" ni es perdi "l'autonomia de gestió", ha matisat aquest dilluns en roda de premsa. En qualsevol cas, Comín ha assegurat que "els ciutadans que tenen l'Hospital de Reus com a centre de referència no es veuran afectats en cap cas" i ha aclarit que el Servei Català de la Salut (CatSalut) està analitzant les dades relatives a 2015. "S'ha de treballar amb els responsables de l'Hospital Sant Joan de Reus per garantir l'equilibri pressupostari", ha dit.

Segons Comín, "és habitual que en cada exercici hi hagi algun centre que facin un tancament amb dèficit" i ha destacat que normalment no són els mateixos d'un any per l'altre. "Normalitzem el fet, el que no vol dir que sigui desitjable", ha expressat. També ha senyalat que no es tracta "d'una empresa pública propietat del Servei Català de la Salut", sinó una empresa municipal amb majoria de participació de l'Ajuntament de Reus. A més, ha avançat que el Departament té previst publicar el llistat de centres hospitalaris que han estat subjectes a un pla d'equilibri pressupostari en els últims 10 anys.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También