Concert solidari contra la pobresa infantil a Reus

L´actuació forma part del Cicle de Música Solidària: Música contra la pobresa infantil, impulsat per la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA

19 mayo 2017 19:38 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Prioral de Sant Pere acull avui, a partir de les vuit del vespre, un concert solidari contra la pobresa infantil a càrrec de l’Orquestra Unesco Barcelona, sota la direcció de Gonçal Comelles. En aquesta ocasió, també s’hi sumaran cantaires dels cors del Sant Crist de la Sang de Reus, dirigits per Silvia Virgili.

L’actuació forma part del Cicle de Música Solidària: Música contra la pobresa infantil, impulsat per la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA. En aquesta ocasió els diners recaptats aniran destinats al projecte de Càritas Interparroquial de Reus ‘Llet i farinetes’, que té com a finalitat educar a les mares per la cura adequada dels seus fills durant els primers mesos de vida i que està dotat per l’Ajuntament de Reus amb 3.811 euros. Paral·lelament als beneficis aconseguits de la venda d’entrades (el preu és de 20 euros) també s’ha habilitat una Fila 0, per a persones i entitats que vulguin fer la seva aportació, encara que no puguin assistir al concert.

Aquest cicle de música solidària, que s’allarga durant tot l’any 2016, es va iniciar el passat 3 de gener a la Catedral de Tortosa, i durant els mesos de març i abril ha tingut lloc a Granollers, Vic, Terrassa, Sabadell, Berga, Montserrat, etc.

Comentarios
Multimedia Diari