Concert solidari del quintet vocal ugandès Aba Taano

L’actuació tindrà lloc dissabte, a les 12 h, al Centre de Lectura de Reus en un espectacle exòtic recomanat per a totes les edats

11 abril 2019 07:57 | Actualizado a 11 abril 2019 07:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dissabte, 13 d’abril, a les 12h, al Centre de Lectura de Reus, tindrà lloc el concert del quintet vocal ugandès Aba Taano. El grup interpreta a cappella gòspel, cant africà i pop d’una manera escenificada, moguda i amena. El grup va néixer fa deu anys a través del projecte Música per Salvar Vides, una organització sense ànim de lucre que ajuda els orfes i les òrfenes d’Uganda a crear-se un futur utilitzant la música i la dansa, a més a més de rebre una educació de qualitat. 

Durant l’actuació, també es realitzarà un taller familiar de música i moviment de tradició africana, per tal que els espectadors tinguin totes les claus per interpretar el concert dels Aba Taano. L’espectacle és recomanat per a totes les edats. Preu de l’entrada: 5 euros (aportació solidària). 

Gòspel, cant africà, pop, tot a cappella, escenificat, mogut, amè. Una música diferent de l’habitual, un plantejament original, un repertori propi i moltíssimes taules són les característiques d’aquests cinc joves ugandesos, que viuen a Uganda però viatgen regularment, havent realitzat centenars de concerts en els majors escenaris d’Europa des del 2008 i havent guanyat ja sis premis internacionals. A més ja ha editat fins a sis discos. 

El projecte Música per Salvar Vides compta amb una casa a la població de Kireka on s’allotgen més d’una trentena de nens i professors. La finalitat del projecte és formar persones que es desenvolupin i trobin treball al seu propi país.

Comentarios
Multimedia Diari