Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Concerts oberts a tothom per Santa Cecília a Reus

150 alumnes portaran la música fora de les aules.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Conservatori de la Diputació a Reus tornarà un any més a posar la banda sonora musical a la celebració de la diada dels músics.

El Conservatori de la Diputació a Reus tornarà un any més a posar la banda sonora musical a la celebració de la diada dels músics.

Concerts oberts a tot el públic i interpretacions al carrer permetran acostar la música a tota la ciutadania de Reus aquest dimarts 21 de novembre al vespre, vigília de Santa Cecília.

Amb la voluntat de difondre i popularitzar la música culta, el Conservatori de la Diputació a Reus tornarà un any més a posar la banda sonora musical a la celebració de la diada dels músics. Un total de 150 joves intèrprets d’entre 8 i 18 anys, alumnes dels diferents nivells d’ensenyament de l’Escola i Conservatori, participaran en aquesta celebració que enguany forma part dels actes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

La Plaça Prim, el carrer Llovera i l’Auditori Higini Anglès, escenaris dels concerts

Per acostar la música a tothom de manera senzilla i espontània els concerts i actuacions tindran lloc a diferents espais: l’entrada al Palau Bofarull (Carrer Llovera) la Plaça Prim i l’Auditori Higini Anglès del Conservatori.

A l’entrada del Palau Bofarull, des de les 17.20 hores, se succeiran les actuacions amb aquestes agrupacions musicals: grup d’improvisació per a cordes (violins i violoncels), conjunt de guitarres, orquestra de corda de Grau Professional, així com els concerts de piano i de música de cambra per a pianos. L’inici d’aquestes actuacions el marcarà una sonora fanfara a càrrec de l’Ensemble de metalls del Conservatori.

A la Plaça Prim, des de les 17.55 hores, hi haurà concerts de la Banda d’Aprenentatge Avançat, de l’Ensemble de percussió, de l’Ensemble de metalls, del Quartet de saxos i dels Cors de 2n i 3r curs d’Aprenentatge d’Avançat. A l’Auditori Higini Anglès del Conservatori, es podrà assistir a l’Audició de violí i viola d’alumnes del centre, que començarà a les 17.45 hores.

La celebració de la diada de Santa Cecília a Reus permet l’alumnat créixer musicalment gràcies al treball de preparació i a les interpretacions que realitzen en espais oberts i davant de públic. Es tracta d’una cita doblement enriquidora pel Conservatori, que pot acostar a tota la ciutadania la seva activitat educativa i formadora en matèria d’ensenyaments musicals.

Temas

Comentarios

Lea También