Concurs per dissenyar el cartell de la Fira de l’Avellana de Riudoms

Per estimular el talent local hi haurà dos premis més: el Premi Autor Local i el Premi Autor Local Jove

07 marzo 2018 05:44 | Actualizado a 07 marzo 2018 05:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Riudoms ha publicat les bases del concurs per al disseny del cartell de la Fira de l’Avellana de 2018. El certamen, de caràcter anual, té per objectiu escollir el cartell de promoció oficial de la 38a Fira de l’Avellana i 419a Fira de Sant Llorenç que se celebraran els dies 10, 11 i 12 d’agost. El primer premi del concurs està dotat amb 500 euros, però a més a més, les bases volen estimular el talent local amb dos premis addicionals: Premi Autor Local, dotat amb 200 euros, per a l’artista local més puntuat; i Premi Autor Local Jove, dotat amb 100 euros, per a l’artista local jove més ben puntuat, per als riudomencs nascuts el 1997 o posteriorment.

Votació popular
Els dissenys hauran d’incloure aspectes relacionats amb el municipi de Riudoms, l’avellana, la Fira de l’Avellana, l’agricultura catalana, la gastronomia, la salut, la comercialització o industrialització d’aquesta fruita seca. Les obres s’hauran de fer arribar a l’Ajuntament de Riudoms com a màxim el dijous 31 de maig de 2018, a les 14 hores. 

El jurat del concurs del cartell estarà format pels membres del Comitè Organitzador de la Fira i un equip tècnic format per tres persones convidades pel director de la Fira i relacionades amb el món de la publicitat, el disseny, les arts o la fotografia. L’equip tècnic serà l’encarregat de seleccionar, segons les bases, «un mínim de quatre cartells tenint en compte criteris com la composició, la dificultat, la perfecció tècnica i artística, l’originalitat, la creativitat i la qualitat fotogràfica o la il·lustració». 
Seran aquests cartells seleccionats els que formaran part d’una exposició que s’obrirà al públic perquè siguin sotmesos a votació popular. Finalment, serà el cartell més votat l’escollit com a imatge de la Fira de l’Avellana. Les persones interessades poden consultar les bases del concurs a la pàgina web www.riudoms.cat.

Comentarios
Multimedia Diari