Conferència de la diputada de la CUP Anna Gabriel a Reus

19 mayo 2017 18:20 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un any més, l’Esquerra Independentista de Reus (Avellana Roja, Casal Despertaferro, Coordinadora Obrera Sindical (COS), Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Endavant i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans) organitza diferents actes culturals i reivindicatius coincidint amb la commemoració de la diada de l’11 de Setembre.

El programa d’enguany començarà aquest dijous, 1 de setembre, amb una conferència sobre el procés constituent català, ‘La Independència a tocar?’, i que comptarà amb la participació de la diputada al Parlament Anna Gabriel (CUP i Endavant) i la membre Som Països Catalans Maria Plana. L’acte tindrà lloc al Casal Despertaferro a partir de dos quarts de vuit del vespre. Així mateix, la programació d’actes també preveu les actuacions musicals dels grups El Diluvi i el Sindicat del Soroll, serà el divendres 9 de setembre a partir de la mitjanit. D’altra banda, el dissabte 10 de setembre tindrà lloc la Marxa de Torxes per la Independència, a la seu del Casal Despertaferro a partir de les 20.30 hores. A partir de la mitjanit actuaran DJ Mamarratxo i Mandriliada.

La programació acabarà amb la manifestació ‘Als Països Catalans desobeïm per la Independència’, que se celebrarà l’11 de setembre a partir de les vuit del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari