Construeixen nous vestidors al camp de futbol de La Pastoreta de Reus

Aquestes obres es complementaran amb les que es van realitzar al mateix camp l’any 2014

13 julio 2018 11:48 | Actualizado a 23 julio 2018 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir van iniciar-se les obres d’ampliació dels vestidors del camp de futbol municipal La Pastoreta. 
Tal com va explicar l’alcalde, Carles Pellicer, durant la visita a les instal·lacions, «després d’una sèrie de problemes que hem tingut per motius administratius i per situacions que es produeixen en concursos, finalment avui presentem l’obra dels vestidors del camp de La Pastoreta».

Les reformes, adjudicades a la reusenca Gilabert Miró SA, tindran un import de gairebé 230.000 euros i duraran unes 16 setmanes. Aquestes obres «permetran millorar les prestacions de l’equipament, especialment, en dies de competició», va comentar el batlle. 

Es construiran dos vestidors d’equips, un per als àrbitres, una zona de porxo, una sala de calderes i un magatzem, ocupant així uns 226 m2.
La idea, que ve d’una proposta realitzada l’any 2015 pel Partit Popular, no s’ha pogut dur a terme fins ara perquè el concurs va quedar desert i el procés de selecció va tornar a començar des del principi. Reus Esport i Lleure també farà obres de millora al camp de futbol del Districte V del Barri Montserrat. 

Cal recordar que les instal·lacions de La Pastoreta l’utilitzen tres entitats diferents de la ciutat com són l’escola de futbol de La Pastoreta, els Imperials de Reus i el Reus Rugbi Club.
Reus Rugbi Club

Precisament el club de rugbi segueix a l’espera de saber si l‘Ajuntament adequarà el camp municipal per a la pràctica d’aquest esport. Segons Daniel de la Cruz, president del Reus Rugbi Club, «encara no tenim constància que s’hagi començat a fer res». 

De la carta que van enviar a Reus Esport i Lleure l’abril passat, el propi president assegura que «encara no hem rebut resposta». El club tampoc no ha rebut el compromís que exigeix per escrit a l’Ajuntament que els asseguri la seva presència a La Pastoreta fins que no tinguin el seu propi camp reglamentari. 

Comentarios
Multimedia Diari