Cornudella licita la gestió de l’escola bressol municipal

La llar d’infants va iniciar el servei l’any 2013 i actualment té una capacitat de 18 alumnes, tot i que s’ha sol·licitat l’ampliació de places

18 agosto 2018 11:05 | Actualizado a 18 agosto 2018 11:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Cornudella ha posat a licitació l’adjudicació del servei de gestió de l’escola bressol municipal. La durada del contracte és de tres anys, a comptar des de l’1 de setembre d’enguany i fins al 31 de juliol de 2021, i el valor total és de 198.000 euros sense IVA. El concurs preveu que la licitació del servei de gestió de la llar «haurà d’oferir, a més del servei d’escolarització, el servei d’acollida i permanències de matí/tarda, servei de monitoratge del menjador així com del descans i neteja de l’espai adscrit al servei de llar d’infants».

L’alcalde de Cornudella de Montsant, Salvador Salvadó, explica que «la llar d’infants municipal va iniciar el servei l’any 2013 amb una capacitat inicial de 15 alumnes. Posteriorment, aquesta xifra s’ha vist incrementada amb una ampliació de fins a un total de 18 alumnes». 

Afegeix que «aquest any, com a conseqüència d’una major demanda, s’ha sol·licitat la seva ampliació, que encara no ha estat autoritzada pel Departament d’Ensenyament en el moment de redactar la licitació, si bé s’espera poder ampliar les places fins a un màxim de 25 alumnes».

Per l’Ajuntament, «aquests fets justifiquen la necessitat social de la prestació d’aquest servei». En aquesta línia, l’alcalde recorda que «l’escola bressol municipal de Cornudella de Montsant també ofereix els seus serveis a municipis de l’entorn, com són Ulldemolins, Poboleda, la Morera de Montsant i Prades». 

Pel que fa a la dotació de personal per oferir el servei, el concurs preveu cobrir una plaça de mestre, que assumiria les funcions de director/a, coordinació i gestió de l’escola bressol i els serveis complementaris, i dos educadors/es, que desenvoluparan les funcions de tutor d’aula i suport. El termini per presentar ofertes s’acaba el dia 31 d’agost.

Comentarios
Multimedia Diari