Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Càritas Parroquial de Falset estrena nou local

Segons la institució, la inauguració de l’espai suposa una millora substancial en la qualitat de l’atenció als usuaris

Sílvia Fornós

Whatsapp
Un moment de la inauguració del nou local de l’entitat Càritas Parroquial de Falset. FOTO: cedida

Un moment de la inauguració del nou local de l’entitat Càritas Parroquial de Falset. FOTO: cedida

Càritas Parroquial de Falset ha inaugurat recentment les noves dependències ubicades al carrer de l’Era. Des de la institució destaquen que «el nou local suposa una millora substancial en la qualitat de l’atenció que la institució desenvolupa des de fa temps». El president de Càritas Falset, Mn. Josep Maria Alegret, explica que «el nou local facilitarà l’atenció i l’orientació que oferim a les persones que venen a l’entitat».

Imatge del nou local de Càritas a Falset. FOTO: FALSET


El nou espai disposa de dues plantes per acollir el Servei de Distribució d’Aliments (SDA), un rober del projecte Filigrana, dos magatzems, office, provadors i despatxos per a l’administració. També disposa d’un espai especialment destinat a l’acollida que, pel seu disseny, ofereix a les persones usuàries un ambient adequat i amable que afavoreix la intimitat i el tracte. «Fer Càritas és acolliment i atenció a qui s’apropa, parlar i ajudar a cercar solucions els seus problemes i, tant de bo, poguéssim oferir borsa de treball», destaca Mn. Josep Maria Alegret. 

A la inauguració també hi van assistir l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, l’arquebisbe Jaume Pujol i la responsable de Càritas Falset, Pilar Roda. També hi van ser el director de Càritas Diocesana, Francesc Roig, altres membres de l’equip directiu, personal de Càritas i la major part del voluntariat. El president de Càritas Falset agraeix «la il·lusió i la feina» que fan els voluntaris de la institució, que atén una quarantena de famílies.

Un moment de la inauguració de les noves instal·lacions. FOTO: CEDIDA

Temas

Comentarios

Lea También