Más de Reus

Reus Societat

Debat sobre el referèndum independentista de 2017 a Reus

L'acte, organitzat pel Pacte Nacional pel Dret a Decidir, tindrà lloc aquest dimarts al Teatre Bartrina i comptarà amb la majoria de partits sobiranistes

Redacció

Whatsapp
Els Xiquets de Reus van actuar en la presentació del PNDD de Reus al Bartrina. Foto: P.F.

Els Xiquets de Reus van actuar en la presentació del PNDD de Reus al Bartrina. Foto: P.F.

El Teatre Bartrina de Reus acull aquest dimarts (19.30 hores) un gran debat organitzat pel Pacte Nacional pel Dret a Decidir a Reus (PNDD). Es tracta d’un acte on s’exposaran idees i reflexions sobre el referèndum independentista que es preveu que se celebri abans de finalitzar aquest 2017. Estaran presents la majoria dels partits independentistes del país.

Els ponents participants seran Quim Arrufat (CUP), Montserrat Candini (PDeCAT), Toni Castellà (Demòcrates), Joan Josep Nuet (EUiA), Lluís Rabell (Catalunya sí que es pot), Pep Riera (Procés Constituent), Anna Simó (ERC) i Marc Viñas (RCAT). Durant l’acte tindrà lloc una actuació musical del grup Alquimia Flamenco.

L'acte d'aquest dimarts espera repetir l'èxit que va registrar la presentació del PNDD a Reus el febrer de 2014. En aquella ocasió, el Teatre Bartrina es va quedar petit amb la presència de molts representants del món polític (tant local como comarcal), entitats, societat civil però, sobretot, de molts ciutadans anònims. Entre els ponents van intervindre la presidenta del Pacte Nacional pel Dret a Decidir a Reus, Àngels Ollé, o l'expresident del Parlament de Cataluntya Joan Rigol.

Temas

  • REUS

Lea También