Del futbol a les pizzes: un fitxatge amb molt de futur

Societat. Telepizza incorpora a la seva plantilla el jugador del Reus Deportiu Genuine Raúl Moreno gràcies a un conveni amb LaLiga

NEUS COLL FORT

Whatsapp
Raúl Moreno, jugador del CF Reus Genuine, davant de les instal·lacions del Telepizza del passeig Prim de Reus.
foto: alba mariné

Raúl Moreno, jugador del CF Reus Genuine, davant de les instal·lacions del Telepizza del passeig Prim de Reus.
foto: alba mariné

Ja fa un mes que el jugador del CF Reus Deportiu Genuine Raúl Moreno es va incorporar al món laboral de la mà de la cadena de restaurants Telepizza. Ho va fer gràcies al compromís de la companyia de pizzes d’incorporar als seus locals almenys un jugador de cadascun dels 36 equips que formen LaLiga Genuine, una competició formada per persones amb discapacitat intel·lectual.

El conveni entre la fundació i l’empresa, signat el 2019, busca promoure la inclusió sociolaboral d’aquest col·lectiu i els exemples dels altres 17 jugadors contractats d’arreu d’Espanya ja han demostrat que és una fórmula d’èxit.

A Reus, el Raúl treballa tres dies a la setmana amb un horari de 12h a 14h i es mostra molt satisfet amb la feina: «m’ocupo de posar els ingredients a les pizzes i sempre arribo una mica abans per reomplir els pots i que estigui tot preparat abans d’obrir». L’encarregat del local, David Cornadó, celebra el compromís del jugador amb el treball i assegura que «és una persona molt entregada i té una actitud molt bona i voluntariosa amb tot l’equip».

El contracte dels jugadors amb l’empresa és indefinit i el conveni amb la Federació no té data de finalització. El chief propose officer del grup, Miguel Justribó, assegura que estan treballant perquè en els següents mesos els equips que encara no tenen cap jugador treballant als seus restaurants es puguin incorporar a la plantilla. L’empresa és partidària de presentar oficialment als jugadors: «ens agrada presentar les incorporacions de LaLiga Genuine com si fitxéssim a un jugador», explica Justribó, qui lamenta no haver pogut celebrar encara la incorporació de Moreno oficialment però insisteix en el fet que «està prevista pel més aviat possible».

«Espero tornar a jugar aviat»

La plantilla del Reus Genuine porta sense entrenar des que es va decretar l’Estat d’Alarma i espera reprendre l’activitat la pròxima temporada. Moreno explica que té moltes ganes de tornar pel «bon rotllo entre els companys, els jugadors dels altres equips i els entrenadors», el que fa que gaudeixin de l’esport mentre fomenten la seva inclusió social.

Per ara que l’equip es retrobi gràcies al futbol no serà possible, però les reunions a Telepizza ja comencen a ser un clàssic.

Temas

Comentarios

Lea También