Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Demanen tres anys de presó per la gerent d'una agència de viatges de Reus

Hauria estafat diversos clients fingint la compra de bitllets d'avió i els afectats s'adonaven a l'aeroport que la reserva del seu vol havia estat cancel·lada

ACN

Whatsapp
Foto: Alfredo González

Foto: Alfredo González

La fiscalia sol·licita tres anys de presó per a la gerent de l’empresa Lady Ar Tours de Reus, dedicada a la gestió de viatges i reserva i venda de bitllets de línies aèries, per haver estafat presumptament tres clients l’any 2012. Els afectats són una dona que va pagar 1.580 euros per tres bitllets d’avió a Bolívia, un home que va abonar 1.940 euros per un vol a l’Equador i una dona que va pagar 750 euros per un altre vol a Bolívia. Els fets es van produir en un curt període de temps, els dies 11, 16 i 17 d’octubre del 2012. Segons el ministeri fiscal, els afectats van pagar en efectiu els bitllets després que la gerent els lliurés la documentació de reserva corresponent. La dona, però, no va satisfer a les companyies aèries els diners abonats pels compradors, de manera que quan els afectats van anar a l’aeroport es van adonar que les reserves havien estat cancel·lades.

Segons la fiscalia, la gerent de l’empresa, que no té antecedents penals, hauria incorregut en un delicte continuat d’estafa, pel qual sol·licita l’obertura de judici oral al Jutjat Penal i la imposició d’una pena de tres anys de presó. A més, el ministeri fiscal també reclama a l’empresària que indemnitzi econòmicament als compradors.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También