Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Denuncien interessos ocults en la carretera d’Almoster

La CUP, els pagesos i els ecologistes consideren irracional desdoblar la carretera. La Diputació aprovarà divendres definitivament el projecte 

Marc Càmara

Whatsapp
Edgar Fernández, de la CUP, amb representats de la Plataforma del Camp i la Unió de Pagesos FOTO: A. Mariné

Edgar Fernández, de la CUP, amb representats de la Plataforma del Camp i la Unió de Pagesos FOTO: A. Mariné

La Diputació de Tarragona aprovarà aquest divendres tirar endavant la nova carretera que ha de connectar els nuclis de la Selva del Camp i Almoster. Es tracta d’una infraestructura que des de l’ens supramunicipal consideren imprescindible per millorar la seguretat dels usuaris de la via. 

La Diputació havia previst fins a quatre escenaris per millorar el traçat. El tram més proper a la Selva del Camp és el que ha aixecat les protestes de diversos col·lectius, entre ells la CUP, Unió de Pagesos i el Gepec, a més d’alguns particulars. Tots ells estan d’acord en arranjar la via però no volen que es faci una nova carretera paral·lela a l’actual perquè «trinxa el territori».

Possibles mobilitzacions

Els responsables de la Diputació, entre ells els dos alcaldes que ha tingut la Selva aquest mandat, Josep Masdeu i Jordi Vinyals, han optat per aquesta opció. Edgar Fernández, diputat provincial de la CUP, denuncia que hi ha interessos ocults en l’obstinació dels representants de la Diputació per desdoblar la via.

No entén que s’hagin obviat les més de 20 al·legacions presentades i que s’hagi anunciat que el projecte tiri endavant sense permetre el debat. 

Josep Maria Juncosa, de la Unió de Pagesos i la Plataforma del Camp, considera irracional el projecte perquè deixarà finques agrícoles inservibles. Asseguren que la Generalitat els va donar suport en l’estudi ambiental. 
No descarten mobilitzacions. 

Temas

  • Reus
  • Almoster
  • urbanisme
  • CUP
  • Unió de Pagesos i el Gepec

Comentarios

Lea También