Desallotjades 25 persones per un incendi al restaurant Tupi de Reus

Les flames han provocat importants desperfectes en diferents habitatges. A causa de l'incident han resultat ferides lleus tres persones per inhalació de fum

19 mayo 2017 15:25 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'incendi de primera hora d'aquest matí a la cuina del restaurant Tupí de Reus, situat al carrer Alcalde Joan Bertran número 3, ha obligat a desallotjar a un total de 25 persones que viuen al mateix edifici. Segons informen fonts consultades dels Bombers de la Generalitat, a causa del fum han resultat ferides lleus tres persones per inhalació de fum. Mentre que dues d'elles han estat ateses 'in situ' al mateix carrer i sense més incidències, la tercera ha estat traslladada amb ambuilància a l'Hospital Sant Joan de Reus com a mesura de prevenció.

Més enllà del restaurant, les flames han causat importants desperfectes en el pati interior de l'edifici i en quatre pisos més que han quedat totalment coberts de negre. La primera planta de l'edifici és la que ha quedat més malmesa. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 4 dotacions dels bombers que, a hora d'ara, encara treballen en la zona tot i que el foc ja ha estat apagat. Es desconeixen encara les causes que han pogut originar l'incendi.

Ampliarem informació

Comentarios
Multimedia Diari