Desmantellen una plantació d'unes 1.300 plantes de marihuana a Prades

Els Mossos d'Esquadra han detingut a dos homes com a pressumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric

09 julio 2020 15:31 | Actualizado a 10 julio 2020 08:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar dimecres una plantació de marihuana a Prades (Baix Camp) amb prop de 1.300 plantes d'una alçada aproximada de 50 centímetres. També van intervenir 100 làmpades, 7 filtres, 34 ventiladors, 7 aparells d'aire condicionat, 7 extractors i un centenar de transformadors.

Es va detenir a dues personas de 45 i 46 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicili desconegut, que es trobaven a l'interior de l'immoble i que ja han ingressat a presó. Els Mossos d'Esquadra els atribueix un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, ja que la connexió era fraudulenta.

El desmantellament de la plantació de marihuana es va portar a terme el mateix dimecres al matí després d’una investigació que es va iniciar el passat mes de maig. Durant aquests mesos, els investigadors van fer diverses gestions, les quals van permetre identificar dos homes com a principals sospitosos de la plantació.

Comentarios
Multimedia Diari