Desplegament policial a Reus per dos atracaments simultanis a bancs

Els Mossos han detingut l'autor d'un dels robatoris, que hauria comès els fets després de sortir en lliberat dels jutjats. Es dóna el cas que l'atracador va ser detingut el dimecres per un altre cas a l'Ibercaja

19 mayo 2017 17:42 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Al voltant de la una de la tarda d'aquest dijous s'ha produit un atracament a la sucursal que el Catalunya Caixa-BBVA té al carrer Sant Joan de Reus. Posteriorment, se n'ha produit un altre a l'oficina que La Caixa té al carrer Don Bosco.

En aquest darrer cas, el robatori amb intimidació ha quedat en temptativa ja que els Mossos han detingut l'assaltant. Tot i que inicialment es pensava que podria ser el mateix individu, sembla ser que no ho era. En l'atratament del carrer Don Bosco ha amenaçat els empleats amb una xeringa. Es dóna el fet que l'home arrestat és el mateix que va ser detingut dimecres per atracar l'oficina d'Ibercaja. Aquest dimecres al matí ha passat a disposició judicial i el jutge l'ha deixat en llibertat. En sortir dels jutjats ha anat d'immediat a atracar l'entitat bancària. Ha entrat a l'interior amb la xeringa i ha amenaçat els clients i les empleades de l'oficina. Tots els ostatges han sortit fora mentre l'atracador s'ha quedat dins esperant que vinguessin els Mossos d'Esquadra a detenir-lo.

En el cas del carrer Sant Joan es tractaria d'un individu que anava borratxo, amb una muleta i vestit amb roba lila. Per les primeres investigacions realitzades sembla ser que anava amb una pistola falsa. La quantitat de diners que s'ha endut seria d'uns 500 euros. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus han tancat les principals vies de comunicació de la ciutat per tal de detenir-lo.

 

Comentarios
Multimedia Diari