Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Desvien a Reus 4 vols britànics que havien d’aterrar a Lleida-Alguaire

La boira va impedir l’aterratge de dos avions del matí i els de la tarda també es van desviar per operativitat
 

ACN

Whatsapp
Imatge d’arxiu de passatgers desviats l’any passat a Reus. FOTO: A.G./DT

Imatge d’arxiu de passatgers desviats l’any passat a Reus. FOTO: A.G./DT

Quatre vols de l’operador turístic Neilson que havien d’aterrar ahir a l’Aeroport de Lleida-Alguaire van ser desviats al de Reus. Els dos del matí van ser desviats per culpa de la intensa boira que hi havia a la capital del Segrià, mentre que els dos de la tarda també van ser desviats a Reus per «qüestions d’operativitat», segons van informar fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat.

D’aquesta manera, novament per culpa de la boira, l’Aeroport de Lleida-Alguaire no ha pogut operar amb normalitat la primera jornada de vols d’hivern, en què es traslladen esquiadors provinents del Regne Unit per anar a esquiar a les pistes d’Andorra.

Trasllat en autobús

Neilson s’ha encarregat de traslladar en autobús els passatgers des de Reus fins al seu destí final. El fet que la boira hagi impossibilitat els aterratges a Lleida va obligar a modificar la logística d’operativitat de Neilson, i per això, encara que a la tarda ja no hi havia boira a les pistes de l’aeroport lleidatà, es van mantenir els desviaments al de Reus.

Temas

Comentarios

Lea También