Desvien a Reus dos vols britànics que havien d'aterrar a Lleida

Tot i que la boira que hi havia a primera hora s'ha aixecat la companyia ha decidit desviar tots els vols programats per qüestions d'operativitat

21 diciembre 2017 15:45 | Actualizado a 22 diciembre 2017 10:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els dos vols del touroperador Neilson que havien d'aterrar aquest dijous a la tarda a l'aeroport de Lleida-Alguaire, l'un a un quart de sis procedent de Londres-Stansted i l'altre a les vuit menys deu minuts procedent de East Midlands, han estat desviats també a l'aeroport de Reus.

Tot i que la boira espessa que ha obligat a desviar els vols previstos per al matí ja s'ha aixecat a l'aeroport lleidatà, la companyia ha decidit desviar també els de la tarda per ''qüestions d'operativitat'', segons ha informat el Departament de Territori i Sostenibilitat.

D'aquesta manera, novament per culpa de la boira, l'aeroport de Lleida-Alguaire no ha pogut operar amb normalitat la primera jornada de vols d'hivern en què es traslladen esquiadors provinents del Regne Unit per anar a les pistes d'Andorra.

El primer vol que s'ha hagut de desviar per culpa de la boira aquest dimecres ha estat el que havia d'arribar a les 8.55 minuts provinent de Manchester i el segon el de les 9.20 provinent de Londres-Gatwick.

Tant en el cas dels vols de matí com els de la tarda, Neilson s'ocupa de traslladar igualment en autobús els passatgers fins al seu destí final que són les pistes d'esquí d'Andorra.

El fet que la boira hagi impossibilitat els aterratges a l'aeroport de Lleida-Alguaire obliga a modificar la logística d'operativitat de Nielson i per això, encara que a la tarda no hi hagi boira, es mantenen els desviaments a Reus.

Comentarios
Multimedia Diari