Detinguda una parella a Reus per portar 300 grams de marihuana en el vehicle

Els dos ocupants van voler assumir que la droga era d’ells per desvincular l’altra de qualsevol responsabilitat penal. Però finalment els dos van acabar detinguts per un delicte contra la salut pública.

24 abril 2020 15:51 | Actualizado a 28 abril 2020 08:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una parella veïna de la Canonja va ser detinguda el passat dimarts pels Mossos d’Esquadra per portar 300 grams de marihuana dins el vehicle. A més, ambdós se’ls va denunciar administrativament per saltar-se el confinament. 

Cap a dos quarts de cinc de la tarda, una patrulla del Sector de  Trànsit de la Policia catalana estava circulant per l’autovia T-11. A l’alçada del punt quilomètric 3,5, en el terme municipal de Reus, va observar un turisme Audi A4 que tenia parcialment tapada la matrícula –se li veien només tres dígits–. El van seguir i finalment el van aturar a la rotonda situada en el quilòmetre 4,5 de la carretera C-14, a l’accés al barri de la Plana, al terme de Vila-seca però tocant al de Reus. 

Els agents van constatar que la conductora tenia el permís de conduir caducat. També van notar una forta olor a marihuana que sortia de l’interior del cotxe –al seient del darrera havia un home–. Llavors, van escorcollar el vehicle i van localitzar al maleter una bossa amb 301 grams de marihuana, una bàscula de precisió i 365 euros en efectiu.

La conductora va donar indiciàriament positiu en cànnabis, amfetamines i metamfetamines. Ara s’està a l’espera del resultat del laboratori per determinar si se la denuncia administrativament per conduir després d’haver consumir substàncies estupefaents.

Els dos ocupants van voler assumir que la droga era d’ells per desvincular l’altra de qualsevol responsabilitat penal. Però finalment els dos van acabar detinguts per un delicte contra la salut pública.

Dues patrulles els van portar a la comissaria de Campclar per prestar declaració davant els agents. Es tracta d’una dona de 35 anys i un home de 34. Ambdós ja havien estat arrestats el 12 de febrer per requisitòria. I l’home també el 23 d’octubre de 2009 per la Guàrdia Urbana de Tarragona per amenaces I atemptat a agents de l’autoritat. 

També se’ls va aixecar acta per infracció a les disposicions del Reial Decret 463/2020 pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 ja que havien trencat el confinament fora dels supòsits permesos. Els detinguts, dimecres, van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 4 de Tarragona, que està de guàrdia, i ordenà la seva llibertat amb càrrecs. 
 

Comentarios
Multimedia Diari