Detingut un jove begut i sense permís que circulava temeràriament per la N-420 a Riudecols

El noi es va mostrar molt agressiu amb els mossos i els va agredir causant-los lesions lleus i també danys materials

12 mayo 2021 14:22 | Actualizado a 12 mayo 2021 15:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts un jove que circulava begut i de forma temerària per la N-420. Es tracta d'un jove de 25 anys, de nacionalitat hondurenya i veí de Reus. Segons fonts dels Mossos, el noi, que mai ha obtingut el carnet de conduir, circulava en direcció a Falset fent ziga-zagues.

El conductor va desobeir les ordres d'aturar-se i va estar a punt de col·lidir frontalment amb altres vehicles després de diversos avançaments a gran velocitat, en línia continua i en diversos revolts sense visibilitat, segons fonts policials. Un cop el van aconseguir aturar, l'home es va mostrar molt agressiu amb els agents. Va oposar una forta resistència i els va agredir causant-los lesions lleus i també danys materials.

El conductor, que va donar una taxa d'alcoholèmia de 0,67 mg/l, gairebé el doble de la taxa permesa, va quedar detingut aquest dimarts a la nit al carrer B de Riudecols com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol, sense haver obtingut mai el permís i atemptat, resistència i desobediència contra els agents de l'autoritat. Aquest dimecres ha quedat en llibertat, amb l'obligació de presentar-se davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus quan sigui requerit.

Comentarios
Multimedia Diari