Detingut un jove veí de Reus amb 340 plantes de marihuana

Els agents van preguntar-li sobre l'origen de la olor de casa seva i el jove, nerviós, va acabar confessant-los que tenia una plantació al garatge

Whatsapp
Imatge de la plantació de marihuana que tenia a casa seva el jove veí de Reus

Imatge de la plantació de marihuana que tenia a casa seva el jove veí de Reus

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Reus van detenir aquest dijous un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus per un delicte contra la salut pública en la vessant del cultiu i tràfic de drogues.

Una patrulla va anar dijous a una casa situada en una urbanització de Reus ja que s’havien rebut diverses queixes. En arribar al lloc, els agents van localitzar la casa motiu de les queixes. Van trucar a la porta i mentre identificaven l’home que hi havia a l’immoble van notar una forta olor a marihuana.

Davant d’això i donat l’estat de nerviosisme de l’home, els agents van preguntar-li sobre l’origen de la olor i aquest, que en tot moment va col·laborar amb els agents, va acabar confessant-los que tenia una plantació al garatge. A partir d’aquí, els agents, amb l’autorització de l’home van accedir a la casa i, en arribar al garatge, van trobar una plantació amb tot un sistema de ventiladors, focus al·lògens, motors d’extracció d’aire i tot el necessari per cultivar marihuana.

Els agents van recollir 340 plantes de marihuana en les seves torretes i una bossa amb cabdells. En total, més de 18 kg de marihuana. També van intervenir tot el sistema de cultiu així com una bàscula de precisió destinada al pesatge de la droga per poder-la vendre al mercat negre.

El detingut va quedar en llibertat amb l’obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Temas

  • REUS

Lea También