Detinguts 4 veïns de Reus i Cambrils per saquejar una finca de Vila-seca i vendre el material a la seva empresa

A principi d'aquest mes, haurien robat en una finca agrícola amb un botí de tot el metall de vehicles antics, eines agrícoles i estructures metàl·liques

19 mayo 2017 20:15 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre empleats d'una ferrovelleria de Reus (Baix Camp) per, presumptament, haver robat en una finca de Vila-seca (Tarragonès) i haver intentat vendre el material a la seva empresa, informa la policia autonòmica.

Els detinguts són tres homes i una dona, veïns de Reus i Cambrils (Baix Camp) d'entre 27 i 46 anys, dos de nacionalitat espanyola, un brasiler i el quart ghanesa, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

A principi d'aquest mes, haurien robat en una finca agrícola de Vila-seca (Tarragonès) amb un botí de tot el metall de vehicles antics, eines agrícoles i estructures metàl·liques.

La investigació va permetre descobrir que el destí final del metall sostret era una ferrovelleria de la carretera de Salou on treballaven els lladres.

La policia sosté que van planar i van dirigir el saqueig de la finca amb el propòsit de vendre el material robat al mateix centre de recollida on treballaven i que els compradors el recollirien allà de matinada.

 

Comentarios
Multimedia Diari