Detinguts dos homes que fugien d'una plantació de marihuana

Estaven regant les plantes de la plantació, a Capafonts quan es van veure sorpresos pels agents

03 septiembre 2019 10:34 | Actualizado a 12 septiembre 2019 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dos homes, ambdós de 34 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, com a presumptes autor d’un delicte de tràfic de drogues i un altre de resistència i desobediència als agents de l’autoritat

Els fets van tenir lloc sobre les 20.35 h, quan agents de la Unitat d’Investigació amb el suport d’efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana, es van dirigir a una zona boscosa ubicada als voltants de l’ermita de Mare de Déu de Barrulles, al municipi de Capafonts per tal de comprovar unes queixes per les males olors derivades d’una possible plantació de marihuana

En arribar al lloc, els agents van observar dos joves els quals justament en aquell moment estaven regant les plantes, en procés de creixement. En adonar-se de la presència policial, els dos sospitosos van intentar fugir, moment en què van ser detinguts. Durant aquesta actuació, els dos homes van oposar resistència, motiu pel qual els agents van resultar amb ferides lleus.

La comprovació conjunta entre les dues unitats va finalitzar amb la intervenció de 600 plantes de marihuana i la localització dins d’un vehicle estacionat al lloc, de 5 bosses plenes de cabdells d’aquesta planta. 

Un dels dos detinguts justament compta amb diversos antecedents policials per salut pública. Està pendent que en les properes passin a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Comentarios
Multimedia Diari