DeuDeVeu actuarà al Fortuny amb motiu del concert solidari d'El Círcol

Desde fa uns anys l'entitat organitza per Carnaval una actuació benèfica que entrega els donatius a la Lliga Contra el Càncer

19 mayo 2017 23:47 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El grup vocal DeuDeVeu (guanyador el 2013 del programa de TV3 Oh Happy Day) serà l’encarregat d’actuar al Teatre Fortuny amb motiu del concert benèfic que organitza El Círcol de Reus, a través de l’Associació de Concerts de Reus, i amb el patrocini de Sagessa.

Serà el pròxim 13 de febrer, a les 21 hores, i les entrades ja estan a la venda de les 16 a les 19 h a la secretaria de l’entitat. Aquestes consisteixen en un donatiu de 15 €, que, en acabar l’actuació, s’entreguen a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’any passat es van omplir totes les localitats del teatre i es van recaptar més de 7.500 €.

DeuDeVeu va iniciar la seva trajectòria el 2009 com a grup vocal format per uns amics units per la seva vessant artística. Uns cinc anys després, i gràcies a guanyar el concurs Oh Happy Day, el conjunt s’ha consolidat com un grup vocal de referència a Catalunya.

La darrera parada de DeuDeVeu ha estat la gravació del seu primer treball discogràfic, Junts, que han presentat en diferents actuacions dins la programació del Teatre Kursaal de Manresa, del Festival Internacional de Música de Cantonigròs, del Festival de Cap Roig, del Festival el Grec de Barcelona amb l’Albert Guinovart, del Festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar, i del Festival Sons del Món de Roses, entre d’altres.

El Círcol va recuperar fa uns sis anys la tradició d’organitzar un concert al Teatre Fortuny durant la festivitat de Carnaval, però donant-li una finalitat benèfica.

Comentarios
Multimedia Diari