'Dies de vent i sol' estrena el cicle d'exposicions a Cal Massó de Reus

El fotògraf Fabián Acidres presenta 12 imatges en blanc i negre en formats analògic i digital

03 octubre 2019 12:50 | Actualizado a 03 octubre 2019 15:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El fotògraf Fabián Acidres, col·laborador del Diari de Tarragona, exposa part dels seus treballs al Centre d’Art Cal Massó, en una exposició que rep el nom de Dies de vent i sol, i que presenta un total de 12 fotografies en blanc i negre en formats analògic i digital. Les fotografies que Acidres exhibeix en aquesta exposició són bàsicament paisatges, en els quals l’autor vol transmetre les condicions humanes de solitud i lluita quotidiana. L’exposició consta de 12 fotografies, impreses en paper de qualitat museu, marcs fets a mida i vidres antireflectants. Onze de les fotografies són de 30x40cm, i una de 100x100cm.

L’exposició, que s’inaugura avui a les 20 hores i es podrà visitar durant tot el mes d’octubre, de dimecres a dissabte de 18 a 22 hores, forma part del cicle 12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges, amb l’objectiu de donar un impuls a les arts visuals i en concret a la fotografia i la imatge.

Fabián Acidres Pons (Reus 1977) és fotògraf i autodidacta. La fotografia és una forma d’expressió d’aquest artista que no va planejar ser fotògraf, tot i que ara forma part de la seva vida fins al punt que li costa distingir que és feina i què és plaer. Diu que, en fer una fotografia sense pressa, la vida li flueix amb tota la seva puresa.

Fabián revela les seves fotografies com una part important del procés fotogràfic. És en els treballs en blanc i negre on troba l’essència. Admet que el color és inherent a les coses del món que ens envolta, i l’empra en una paleta equilibrada, visualment simfònica, que no distregui l’atenció.

Ha realitzat múltiples treballs de caràcter periodístic, de reportatges socials, de moda, de retrats o d’espectacles. Amb les seves fotografies cerca captar l’essència, i transmetre les emocions i sentiments de les persones i paisatges que retrata. A part, impulsa un petit negoci de fotografia artística a Reus: ‘El Terciopelo Azul’. La seva mirada diferent i poètica a l’hora de fer les fotografies no deixarà indiferent a ningú.

Comentarios
Multimedia Diari