Dinar solidari a Reus per recaptar fons per a les persones en risc d’exclusió

La sisena edició del dinar solidari de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa tindrà lloc el dia 1 de desembre al Centre Cívic Ponent

27 noviembre 2018 09:42 | Actualizado a 28 noviembre 2018 17:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Enguany, per primera vegada el DiNadal es farà al Centre Cívic Ponent, en lloc de fer-se a La Palma, l’espai que ha acollit aquesta iniciativa solidària des del seu inici, ara fa sis anys, i que en l’actualitat està en obres.

Així doncs, el pròxim dissabte 1 de desembre, a partir de les 13.30 h, es portarà a terme al centre cívic de l’avinguda dels Països Catalans, la sisena edició d’aquest dinar solidari organitzat per l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus. Una iniciativa que recapta fons per a les entitats que treballen amb persones en risc d’exclusió i que, per aquest motiu, té el suport de la regidoria de Benestar Social i de diferents empreses i particulars.

El president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus, Josep Domene, explica: «volem que tingui similituds amb el funcionament d’un menjador social, per tal de conscienciar a les persones participants de la realitat que viuen les persones que tenen la necessitat de recórrer a aquest servei». Per aquest motiu, el DiNadal presenta un parament de taula i un funcionament austers. Enguany se servirà un plat d’arròs amb tomàquet i dues mandarines com a menú.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, valora l’aspecte solidari d’aquest acte: «el Nadal són unes festes que, tradicionalment, ens ajuden a tota la societat a prendre consciència de la situació de pobresa que viuen moltes persones durant tot l’any».

Les vies de participació en el DiNadal són diverses. Es pot adquirir el tiquet i assistir al dinar (10 € les persones adultes i 5 € els infants) i també col·laborar fent una aportació de fila zero. Els tiquets es poden adquirir a les dependències de Càritas Interparroquial de Reus, a les diferents associacions de Setmana Santa, a les parròquies de la ciutat i als establiments col·laboradors. A més, en acabar el dinar se sortejaran diferents productes i serveis aportats per aquests establiments, que també serviran per recaptar fons. L’import recollit e s destinarà íntegre a la Societat de Sant Vicenç de Paül–Conferència de Reus i a Càritas Interparroquial de Reus.

Comentarios
Multimedia Diari