Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dispositiu especial de la Guàrdia Urbana a Reus per les festes de Nadal

L’objectiu és reduir els fets delictius i incrementar la percepció de seguretat entre la ciutadania

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les patrulles policials faran visites als establiments comercials per treballar conjuntament amb els comerciants. FOTO: CEDIDA

Les patrulles policials faran visites als establiments comercials per treballar conjuntament amb els comerciants. FOTO: CEDIDA

La Guàrdia Urbana inicia el pla especial de seguretat de Nadal. De moment es coordinarà amb la resta de policies per sumar esforços i augmentar els efectius destinats a garantir la seguretat. El dispositiu finalitzarà el 13 de gener de 2019, i s’adapta als festius d’obertura de comerços: 6, 8, 16 i 23 de desembre de 2018, i el 13 de gener de 2018.

La presència policial es veurà intensificada a través del patrullatge a peu per prevenir fets delictius com petits furts, robatoris en establiments comercials i estrebades. L’objectiu és reforçar la seguretat mitjançant la policia de proximitat, per tal de dissuadir i prevenir la comissió d’actes delictius en llocs molt concorreguts. 

Els cossos de policia continuaran realitzant les seves tasques de seguretat a la resta de la ciutat, com ara el control del trànsit de vehicles, l’atenció al ciutadà, establir controls i dispositius de seguretat ciutadana, l’atenció a les víctimes, etc.
Increment de patrulles

Per desenvolupar aquest dispositiu, la Guàrdia Urbana reforçarà els efectius amb 4 patrulles al matí i a la tarda, que patrullaran de manera conjunta en els principals eixos comercials mitjançant patrulles de proximitat distribuïdes en quatres sectors, que comptaran amb el suport d’altres patrulles, de paisà i de seguretat ciutadana. 

El dispositiu també comptarà amb el suport de voluntaris de Protecció Civil, els quals realitzaran tasques assistencials i de col·laboració amb els serveis de policia.

Les patrulles policials faran visites als establiments comercials per treballar conjuntament amb els comerciants i detectar incidències i per minimitzar l’activitat delictiva, una tasca que s’estendrà als centres comercials.

Temas

Comentarios

Lea También