Dispositiu especial de la Guàrdia Urbana a Reus per les festes de Nadal

L’objectiu és reduir els fets delictius i incrementar la percepció de seguretat entre la ciutadania

08 diciembre 2018 10:55 | Actualizado a 08 diciembre 2018 11:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Urbana inicia el pla especial de seguretat de Nadal. De moment es coordinarà amb la resta de policies per sumar esforços i augmentar els efectius destinats a garantir la seguretat. El dispositiu finalitzarà el 13 de gener de 2019, i s’adapta als festius d’obertura de comerços: 6, 8, 16 i 23 de desembre de 2018, i el 13 de gener de 2018.

La presència policial es veurà intensificada a través del patrullatge a peu per prevenir fets delictius com petits furts, robatoris en establiments comercials i estrebades. L’objectiu és reforçar la seguretat mitjançant la policia de proximitat, per tal de dissuadir i prevenir la comissió d’actes delictius en llocs molt concorreguts. 

Els cossos de policia continuaran realitzant les seves tasques de seguretat a la resta de la ciutat, com ara el control del trànsit de vehicles, l’atenció al ciutadà, establir controls i dispositius de seguretat ciutadana, l’atenció a les víctimes, etc.
Increment de patrulles

Per desenvolupar aquest dispositiu, la Guàrdia Urbana reforçarà els efectius amb 4 patrulles al matí i a la tarda, que patrullaran de manera conjunta en els principals eixos comercials mitjançant patrulles de proximitat distribuïdes en quatres sectors, que comptaran amb el suport d’altres patrulles, de paisà i de seguretat ciutadana. 

El dispositiu també comptarà amb el suport de voluntaris de Protecció Civil, els quals realitzaran tasques assistencials i de col·laboració amb els serveis de policia.

Les patrulles policials faran visites als establiments comercials per treballar conjuntament amb els comerciants i detectar incidències i per minimitzar l’activitat delictiva, una tasca que s’estendrà als centres comercials.

Comentarios
Multimedia Diari