Diversos carrers del barri Mas Iglesias, sense enllumenat a la via pública

Fa deu dies es va produir una altra incidència, que va ser resolta per l´empresa responsable del servei

19 mayo 2017 18:23 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Des de finals de la setmana passada els veïns dels carrers Bernat de Torroja i Mercè Rodoreda, i també els residents de la plaça Marià Manent, al barri Mas Iglesias, asseguren que són constants els problemes i talls en l’enllumenat públic. De fet, a través de les xarxes socials alguns dels veïns afectats han contactat amb el Diari per advertir d’aquesta situació. En les imatges que han compartit es pot veure com a les 23.39 hores d’aquest dilluns, 22 d’agost, la zona afectada pels talls de llum és completament fosca. L’usuari que adverteix de la situació reconeix que «des de fa dies estem sense llum en una part del Mas Iglesias, Ajuntament, en sabeu res?». Aquest no seria l’únic episodi que en els darrers dies ha tingut lloc en la mateixa zona, és a dir, en els carrers de l’entorn de la Biblioteca Pere Anguera. Segons explica el president de l’Associació de Veïns del barri Mas Iglesias, Jordi Balust, «el mateix va succeir fa deu dies. En aquella ocasió vam avisar l’empresa Sece responsable del manteniment del servei i dos dies després van solucionar el problema».

Però tot i haver resolt aquesta avaria, els veïns asseguren que els problemes han continuat en dies successius. «Des de finals de la setmana passada tornem a estar a les fosques en aquests carrers. El tram del carrer Bernat de Torroja és un dels més afectats», detalla Jordi Balust, el qual demana que se solucioni com al més aviat possible el problema en l’enllumenat públic. «Vam donar l’avís ràpidament i de moment encara esperem que es resolgui el problema», afirma Jordi Balust.

El president de l’entitat veïnal explica que també hi ha altres zones on seria necessari millorar l’enllumenat públic. «S’hauria de millorar la il·luminació de l’entorn del Parc de Mas Iglesias, ja que hi ha zones que són molt fosques i que poden crear inseguretat entre els veïns», detalla el president. 

Comentarios
Multimedia Diari