Diversos experts parlaran de turisme sostenible als pobles del Priorat

La jornada de reflexió i debat tindrà lloc aquest dissabte a la seu del Parc Natural de la Serra de Montsant

19 mayo 2017 16:26 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La seu del Parc Natural de la Serra de Montsant, a la Morera de Montsant, acull aquest dissabte, 11 de febrer, la jornada ‘El turisme sostenible i els pobles del Priorat. Una mirada en clau local’, una jornada de reflexió i debat sobre el turisme sostenible com a aposta de futur per als pobles petits d’aquesta comarca.

La jornada, organitzada pel Celler Joan Ametller, el Restaurant l’Únic i l’Agrobotiga l’Abadia de la Morera de Montsant, pretén ser una mirada en clau local. Comptarà amb professionals i tècnics del sector públic i privat per debatre sobre el model turístic que volen als pobles del Priorat. Es tracta d’una jornada dirigida a tothom qui tingui aquesta inquietud, ganes d’escoltar experiències d’èxit i exposar les seves preocupacions.

Al matí, es parlarà amb el món acadèmic i les administracions públiques perquè plantegin els reptes i les oportunitats d’aquest nou model. Hi intervindrà el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, i destacats representants dels àmbits del turisme i la sostenibilitat. El debat estarà moderat pel Jaume Salvat, del Grup de Recerca d’Anàlisi Territorial i Estudis Turístics de la URV. A la tarda es projectarà el documental Priorat , de David Fernández de Castro. A continuació, serà el moment de reflexionar sobre l’aposta per la sostenibilitat com a projecte de futur, amb un debat amb Sara Pérez, de Mas Martinet Viticultors; Enric Calvo, de PIMEC Priorat; i Isabel Vilà, de Priorat Enoturisme. La tertúlia estarà conduïda pel periodista falsetenc Toni Orensanz.

Comentarios
Multimedia Diari