Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dos alumnes de l'INS Priorat guanyen un certamen sobre tecnologia i innovació

Es tracta del Challenge Imagine de l'Ifest

Redacció

Whatsapp
Joseph Kirby i Lídia Just, a l´esquerra de la imatge, junt amb els altres integrants del grup. FOTO: CONSELL COMARCAL DEL PRIORAT

Joseph Kirby i Lídia Just, a l´esquerra de la imatge, junt amb els altres integrants del grup. FOTO: CONSELL COMARCAL DEL PRIORAT

Dos alumnes de l’INS Priorat, Lídia Just i Joseph Kirby, es van proclamar guanyadors del Challenge Imagine de l’Ifest, un esdeveniment únic al voltant del món de la tecnologia, la ciència i la innovació que va tenir lloc recentment a Barcelona i va reunir prop de 3.000 joves. Els dos alumnes, que formaven part d’un grup amb més integrants, van rebre el reconeixement per una idea disruptiva pensada per millorar l’atenció a la gent gran, un premi que els permetrà participar en projectes innovadors i viatjar a Londres i Madrid.

En total, van ser una cinquantena els alumnes de batxiller i cicles formatius de l’INS Priorat que es desplaçaren a Barcelona per assistir a l’Ifest, un esdeveniment organitzat pel departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat al recinte de Montjuïc amb l’objectiu de despertar entre els joves inquietuds sobre les noves tecnologies i l’emprenedoria, perquè s’identifiquin com a constructors de noves oportunitats claus per al futur del país i la societat. La presència dels alumnes de l’INS Priorat a l’Ifest va comptar amb la col·laboració del Consell Comarcal, que coordinà la convocatòria i el desplaçament.

Temas

  • REUS

Lea También