Dos 'astronautes' aterren a Reus a la recerca de joves per crear un nou planeta

La seva arribada a la ciutat és tot un misteri 

06 abril 2021 15:57 | Actualizado a 06 abril 2021 16:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una parella d’astronautes ha aterrat a Reus a la recerca de joves per crear un nou planeta. Durant tot el dia se’ls ha vist passejant-se pels carrers de la ciutat i també han fet una visita a la redacció del Diari, al carrer Llovera. 

Són el capità RP-1918 i el capità RD-1909. Segons expliquen, van marxar de la seva base interestel·lar fa sis mesos per trobar l’Asteroide B-612, però unes interferències els han conduït fins a la capital del Baix Camp. En una carta que ens han fet arribar a la redacció del Diari, diuen que busquen a joves de menys de trenta anys per crear un nou planeta, «un planeta no apte per a boomers i que sigui molt crush!».

Els astronautes no han volgut avançar més detalls de la seva missió a Reus. Per seguir-los la pista durant les pròximes setmanes els podeu trobar a Instagram al compte @planetreus.  

La seva arribada a la ciutat és un misteri, però sembla que podria tenir a veure amb alguna iniciativa del programa Planet Reus impulsat per la Regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus que va adreçat a fomentar l’oci alternatiu entre els i les joves de la ciutat. Es tracta d’un espai de trobada entre les entitats que ofereixen activitats per a joves. 

Comentarios
Multimedia Diari