Dos detinguts a Reus en un nou operatiu policial a diversos barris

La policia també ha identificat 93 persones i ha interposat sis denúncies durant el dispositiu desenvolupat a Sant Josep Obrer, Mas Abelló i Mas Pellicer

19 mayo 2017 23:58 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i la policia espanyola han dut a terme aquest dimecres un operatiu conjunt de vigilància, inspecció i control de vehicles i conductors als barris Sant Josep Obrer, Mas Abelló i Mas Pellicer, en el marc de les campanyes de seguretat ciutadana i civisme que periòdicament realitzen de manera coordinada els tres cossos policials. El dispositiu s'ha tancat amb dos detinguts en relació a la Llei d'estrangeria i diverses denúncies, concretament tres perquè el vehicle no havia passat la Inspecció Tècnica de Vehicles, una per alcoholèmia administrativa, i una per alcoholèmia penal i alhora per circular sense permís de conduir.

 

Així mateix, s'han aixecat dues actes per tinença d'armes, i una per tinença de substàncies estupefaents.

 

En l'operatiu, que es va desenvolupar entre les sis de la tarda i les nou del vespre, es van identificar també 93 persones i 42 vehicles. Aquesta actuació policial forma part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència.

Comentarios
Multimedia Diari