Dos instituts de Reus i Valls participen en un congrés sobre l'ús de la tecnologia a l'aula

Un dels centres de Tarragona que participarà en la trobada serà l'IES Salvador Vilaseca, amb el projecte "Mou-te"

19 mayo 2017 20:08 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dos instituts de Tarragona presentaran les seves experiències en l'ús de les noves tecnologies a l'aula al congrés sobre l'aplicació de les TIC ITworldEdu, que se celebrarà a Barcelona els dies 7 i 8 de març.

En congrés, que donarà a conèixer els millors projectes d'implementació de les noves tecnologies a les escoles, ha rebut 70 projectes en les categories d'experiències educatives amb dispositius mòbils; aprenentatge actiu a través de la programació i la robòtica i metodologies innovadores.

Un dels centres de Tarragona que participarà en la trobada serà l'IES Salvador Vilaseca de Reus, amb el projecte "Mou-te", que engloba activitats i estratègies per usar els mòbils com a eina d'aprenentatge amb un ús responsable.

L'activitat està emmarcada en la matèria de Servei Comunitari de quart d'ESO i consisteix a la col·laboració amb un centre per a persones grans pròxim a l'institut, on els alumnes imparteixen tallers de mòbils.

El segon projecte és de l'IES Jaume Huguet de Valls que, amb el nom d'ESO Spreaker, proposa una taula de so que permet emetre en directe i que crea arxius que posteriorment es poden escoltar i compartir a les xarxes socials.

Comentarios
Multimedia Diari