Dos intoxicats i quatre il·lesos en un incendi a Pratdip

L'home, de 56 anys i la dona, de 32, van ser traslladats en ambulància fins a l'hospital Sant Joan de Reus

02 diciembre 2017 10:47 | Actualizado a 04 diciembre 2017 13:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fins a cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, diverses patrulles de Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del SEM  i el vehícle d'intervenció ràpida (VIR) van arribar al voltant de les 21 hores d'aquest divendres al número 19 del carrer de les Escoles, en el centre de la localitat.

L'incendi que s'havia declarat afectava la llar de foc i la xemeneia i l'espès fum que sortia era el que posava en risc a les sis persones que hi havia a l'interior.

Per sort, quatre d'elles van sortir il·leses i dues han passat part d'aquesta matinada a l'hospital Sant Joan de Reus per un excès de diòxid de carboni als pulmons.

L'incendi no només ha afectat la xemeneia, sinó que també ha arribat a les golfes, de canya, i a la teulada d'aquesta casa de dues plantes de Pratdip. 

Els Bombers han treballat quasi bé fins a la mitjanit. Primer han apagat les flames i després s'han dedicat a ventilar la segona planta de la casa, la més afectada per l'acumulació de fum. L'estructura de la casa no perilla, segons les primeres inspeccions.

Comentarios
Multimedia Diari