Dos operaris ferits greus en caure'ls a sobre la tapa de formigó d'un contenidor soterrat a Reus

Un dels treballadors ha quedat atrapat dins, mentre el seu company també s'ha fet mal en intentar evitar-ho

19 mayo 2017 23:23 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dos ferits greus en un accident laboral a Reus. Els fets han tingut lloc aquest dimarts a la matinada a la plaça del Baluard. Operaris del servei de recollida de la brossa s'han vist sorpresos en caure'ls a sobre la tapa de formigó d'un contenidor soterrat. Un dels treballadors, veí de la Selva del Camp, ha quedat atrapat dins del contenidor. L'altre, veí de Reus, ha resultat ferit en intentar evitar que la tapa caigués i atrapés el seu company. Segons han informat fonts municipals a l'ACN, la causa ha estat una anomalia mecànica del sistema hidràulic que aixeca aquest tipus de plataformes. Un cop estabilitzats pel SEM, els operaris han estat traslladats a l'hospital amb fractures a les extremitats.

Un dels operaris, que primer se l'ha portat a l'Hospital Sant Joan de Reus amb ferides en una cama i al peu, se l'ha traslladat a l'Hospital de Bellvitge. Pel que fa a l'altre treballador ferit de gravetat, es troba al Joan XXIII de Tarragona, amb fractures als braços i en una cama. Fonts de l'hospital tarragoní han confirmat a l'ACN que el treballador ha hagut de passar directament a quiròfan.

Fonts municipals atribueixen l'accident a un error mecànic en fallar el sistema hidràulic que aguanta aquestes plataformes en el moment del buidatge dels contenidors. A causa de l'accident, ocorregut pels volts de tres quarts de tres de la matinada, s'ha activat un dispositiu amb la participació de la Guàrdia Urbana de Reus, els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra, el SEM i la grua municipal.

Comentarios
Multimedia Diari