Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Reus

Drogues, furts i incivisme, el que més preocupa als reusencs

La sensació d’inseguretat s’escampa en barris com Horts de Simó, el Mas Pellicer i el barri Gaudí. En tots ha incrementat la presència policial

F / F.G. / M.C.

Whatsapp
Imatge d'arxiu dels Mossos a Reus

Imatge d'arxiu dels Mossos a Reus

La setmana passada, el president de l’Associació de Veïns del barri Horts de Simó, Gustau Duran, reclamava més presència policial davant l’increment de baralles i conflictes a la via pública. Passats uns dies, Duran agreix l’esforç i la feina realizada per les forces de seguretat però considera que cal continuar incidint en les tasques de prevenció.

«Trobem a faltar una patrulla de proximitat que es dediqui a recórrer a peu els carrers del barri», manifesta, sense deixar d’apuntar que aquest patrullatge preventiu «és la millor fórmula per dissuadir les acciones incíviques o delictives».

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació de Veïns, Maria del Mar Escoda, afirma que «sempre dic que m’agradaria veure més policia local o Mossos, però en aquest moment tenim els que necessitem, i són eficients en el moment que sol·licitem la seva coordinació».

També afegeix que «estem satisfets amb el treball que desenvolupen i la manera com ho fan. Tenim una molt bona relació a l’hora de treballar plegats». La dirigent veinal recorda «la important tasca» que es desenvolupa des de la Comissaria Externa de Proximitat, que es troba al Centre Cívic Mestral, a l’avinguda de Barcelona, i que cobreix el barri Gaudí i la zona nord de la ciutat. 

A la zona de Mas Pellicer continuen, encara, els conflictes provocats pel tràfic de drogues. Segons el president de l’Associació de Veïns 1r de Maig, Eduardo Navas, «hi ha molta feina per fer en seguretat ciutadana».

Ell mateix assegura que es reprodueixen els actes incívics, que molts nens no van a l’escola i continua havent-hi un problema de tràfic de drogues. Sí que és cert, apunta, que «els Mossos passegen més sovint pel barri. I ho fan a peu, una de les eternes reivindicacions que feien des del barri». 

Temas

  • reus
  • societat
  • seguretat

Comentarios

Lea También