Dues dones ferides en un incendi a Montbrió del Camp

Els veïns han escoltat una explosió, possiblement degut a uns cotxes de benzina teledirigits

15 diciembre 2020 08:58 | Actualizado a 15 diciembre 2020 10:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dues dones eren resultat6 ferides, segons les primeres informacions, en un incendi que ha tingut lloc aquest matí a Montbrió del Camp. Sembla ser que s'ha escoltat una explosió, possiblement degut a la presència d'uns cotxes de benzina teledirigits.

Els fets han tingut lloc a les 9,06 hores en el número 24 del carrer Riudecanyes. L'alertant indicava que havia escoltat una explosió dins de la casa, que té una planta baixa i una superior.

Quatre dotacions de bombers dels parcs de Reus i Cambrils així com un comandament de guàrdia s'han dirigit al lloc. Han comprovat que el foc estava localitzat en una habitació de la planta superior.

A les 9.28 hores, els bombers han donat el foc per apagat i han iniciat les tasques per ventilar l'immoble, una operació que ha acabat cap a tres quarts de deu. A partir d'aquest moment han començat a fer la darrera revisió.

El SEM ha enviat al lloc diferents unitats. Fins i tot s'havia enlairat l'helicòpter per si havia ferits greus. Però finalment han anul·lat el servei. Les ambulàncies han atèsdues dones de ferides, inicialment lleus.

Comentarios
Multimedia Diari