Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Duplicaran l’espai per a gossos del parc de Sant Jordi de Reus

Ja han iniciat els treballs de construcció de la nova zona

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de l'actual espai. FOTO: Ajuntament de Reus

Imatge de l'actual espai. FOTO: Ajuntament de Reus

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública habilitarà un nou espai d’esbarjo de gossos al parc de Sant Jordi, que duplicarà la superfície de l’actual. La Brigada Municipal ja ha iniciat els treballs de construcció de la nova zona, que tindrà 781m2, i estarà dotada amb una font d’aigua, bancs i punts de llum. La instal·lació actual, de 346 metres quadrats, es tancarà i es retornarà a zona verda del parc un cop s’obri el nou servei.

La regidoria de Via Pública està implantat espais d’esbarjo de gossos en diferents parcs o terrenys municipals, en resposta als suggeriments dels propietaris de gossos. L’objectiu és dotar la ciutat d’espais nets i segurs, tant pels animals, com per a la resta de usuaris. En aquests espais tancats, els animals poden fer exercici amb seguretat, alhora que es recorda als propietaris la responsabilitat que han de tenir a l’hora d’utilitzar-los.

D’altra banda, l’Ajuntament ha dotat la ciutat amb espais d'higiene o pipicans, que permeten als propietaris de gossos disposar de zones adequades dins l’àmbit urbà perquè els animals puguin fer les seves necessitats sense pertorbar la convivència amb la resta d’usuaris de la via pública i veïns de la ciutat. Els serveis de neteja municipals fan un seguiment específic i programat de l’estat i condicions en què es troben aquests espais.

Temas

Comentarios