El 16 de març arriba una nova edició del TEDxReus

L’edició TEDxReus2019 vol recuperar els seus orígens amb un format de tarda amb vuit ponents i dues actuacions musicals

21 febrero 2019 17:44 | Actualizado a 21 febrero 2019 17:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La setena edició del TEDxReus se celebrarà el proper dissabte 16 de març al Teatre Bartrina amb un aforament potencial pensat per a 400. L’edició TEDxReus2019 vol recuperar els seus orígens amb un format de tarda amb vuit ponents i dues actuacions musicals. 
La venda d’entrades ja està en marxa amb preus més avantatjosos per a tothom: 19€ per persona, i amb una tarifa especial per al públic més joves (menys de 25 anys) de 15€. L’esdeveniment que començarà a les 4 de la tarda, serà presentat per la periodista i escriptora Anna-Priscila Magriñà, col·laboradora habitual de RAC1 i de la revista Sàpiens, i autora dobres com ‘Triviacat’ , ‘1.001 curiositats de Barcelona’o ‘Tot està ‘Connectat’.

Com en l’edició precedent, el programa d’aquest 7è TEDxReus presenta un nombre igual d’homes i dones. Les quatre ponents convidades són Agnès Riera (esportista i docent en l’àmbit esportiu), Magda Barceló (coach de lideratge i l’aprenentatge organitzacional), Marta Domènech (exdirectiva de MANGO i gerent de l’Hotel-Hostal Sport de Falset) i Mercè Gisbert (Doctora en Ciències de l’Educació i Catedràtica de Tecnologia Educativa del departament de Pedagogia de la URV).

Els quatre ponents que les acompanyaran són Albert Velasco (Doctor en Història de l’Art per la Universitat de Lleida i Conservador del Museu de Lleida), Ignasi Llorente (expert en comunicació i les TIC i autor del conte infantil ‘Mai no oblidaré el teu nom’ (2018)), Miquel del Pozo (Arquitecte per la ETSAB i autor del projecte de difusió cultural #MA140 - Mirar al Arte en Twitter) i Toni Orensanz (Periodista i guionista freelance i autor de ‘L’òmnibus de la mort’ (2008) i ‘El nazi de Siurana’ (2016).

‘Orígens’

El TEDxReus2019 és una activitat sense ànim de lucre i compta amb la col·laboració i el suport per part d’empreses i institucions del territori. L’edició d’aquest any tindrà com a fil conductor el concepte «Orígens». Aquest lema fa referència a l’inici, al naixement d’alguna cosa que l’equip del TEDxReus utilitzarà per endinsar el públic en àrees tan diverses com el periodisme, el disseny, l’esport o l’art des d’una mateixa perspectiva. 

Comentarios
Multimedia Diari