Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El 16 de març arriba una nova edició del TEDxReus

L’edició TEDxReus2019 vol recuperar els seus orígens amb un format de tarda amb vuit ponents i dues actuacions musicals

Diari de Tarragona

Whatsapp
El TedxReus tindrà lloc al Teatre Bartrina i estarà presentat per la periodista i escriptora Anna-Priscila Magriñà. Foto: A.M.

El TedxReus tindrà lloc al Teatre Bartrina i estarà presentat per la periodista i escriptora Anna-Priscila Magriñà. Foto: A.M.

La setena edició del TEDxReus se celebrarà el proper dissabte 16 de març al Teatre Bartrina amb un aforament potencial pensat per a 400. L’edició TEDxReus2019 vol recuperar els seus orígens amb un format de tarda amb vuit ponents i dues actuacions musicals. 
La venda d’entrades ja està en marxa amb preus més avantatjosos per a tothom: 19€ per persona, i amb una tarifa especial per al públic més joves (menys de 25 anys) de 15€. L’esdeveniment que començarà a les 4 de la tarda, serà presentat per la periodista i escriptora Anna-Priscila Magriñà, col·laboradora habitual de RAC1 i de la revista Sàpiens, i autora dobres com ‘Triviacat’ , ‘1.001 curiositats de Barcelona’o ‘Tot està ‘Connectat’.

Com en l’edició precedent, el programa d’aquest 7è TEDxReus presenta un nombre igual d’homes i dones. Les quatre ponents convidades són Agnès Riera (esportista i docent en l’àmbit esportiu), Magda Barceló (coach de lideratge i l’aprenentatge organitzacional), Marta Domènech (exdirectiva de MANGO i gerent de l’Hotel-Hostal Sport de Falset) i Mercè Gisbert (Doctora en Ciències de l’Educació i Catedràtica de Tecnologia Educativa del departament de Pedagogia de la URV).

Els quatre ponents que les acompanyaran són Albert Velasco (Doctor en Història de l’Art per la Universitat de Lleida i Conservador del Museu de Lleida), Ignasi Llorente (expert en comunicació i les TIC i autor del conte infantil ‘Mai no oblidaré el teu nom’ (2018)), Miquel del Pozo (Arquitecte per la ETSAB i autor del projecte de difusió cultural #MA140 - Mirar al Arte en Twitter) i Toni Orensanz (Periodista i guionista freelance i autor de ‘L’òmnibus de la mort’ (2008) i ‘El nazi de Siurana’ (2016).

‘Orígens’

El TEDxReus2019 és una activitat sense ànim de lucre i compta amb la col·laboració i el suport per part d’empreses i institucions del territori. L’edició d’aquest any tindrà com a fil conductor el concepte «Orígens». Aquest lema fa referència a l’inici, al naixement d’alguna cosa que l’equip del TEDxReus utilitzarà per endinsar el públic en àrees tan diverses com el periodisme, el disseny, l’esport o l’art des d’una mateixa perspectiva. 

Temas

Comentarios