El Banc d'Aliments millora i reforma el local del carrer Escultor Rocamora

S'han realitzat millores d'accessibilitat comla creació d'una zona de càrrega i descàrrega i s'ha pavimentat el pati interior

19 mayo 2017 23:46 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona –ubicat al carrer Escultor Rocamora– ha experimentat un important rentat de cara gràcies a l’aportació extraordinària feta, recentment, per l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament. En total, més 7.000 euros que han contribuït a finançar les obres de condicionament i reforma del local i que han consistit, en primer lloc, a pavimentar el pati interior de l’entrada del darrere per tal d’evitar pols que podia perjudicar els aliments emmagatzemats.

Els responsables del Banc d’Aliments també han habilitat una nova zona de càrrega i descàrrega al mateix Escultor Rocamora, per tal de facilitar les tasques de descàrrega dels camions, sovint tràilers de grans dimensions, que cada dia transporten caixes d’aliments al local. Aquesta darrera millora suposarà un estalvi anual estimat de 10.000 euros. Els beneficis d’aquestes millores de l’accessibilitat del local ja es van evidenciar durant el recent Gran Recapte, en què es van rebre quantitats molt grans d’aliments.

En definitiva, un conjunt de millores que satisfà els membres d’aquesta associació. Cal afegir que aquesta subvenció se suma als 5.000 euros concedits mitjançat el conveni marc de col·laboració entre el consistori reusenc i la Fundació Privada Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. Així doncs, en total, l’any 2014, el consistori ha atorgat al Banc dels Aliments 12.234 euros.

 

Pla Local d’Inclusió Social

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, valora també de manera positiva l’estreta col·laboració existent entre el Banc dels Aliments i l’Ajuntament: «Aquest treball conjunt beneficia molta gent de la ciutat que ho està passant malament en aquests moments. Un exemple d’aquesta col·laboració és la coordinació que fa aquesta entitat de la Xarxa de distribució d’aliments impulsada conjuntament amb el Pla Local d’Inclusió Social. Una tasca que permet que moltes famílies sense recursos puguin alimentar-se adequadament, també rebent aliments frescos».

Amb aquesta nova col·laboració, l’Ajuntament reforça el suport a la tasca de la Fundació Privada Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona de contribuir a aportar una resposta als problemes d’atur i pobresa, mitjançant la recaptació i redistribució d’excedents i donacions d’aliments i amb l’atenció individual i col·lectiva en l’àmbit assistencial, laboral i formatiu.

Comentarios
Multimedia Diari